Anasayfa Medya Bizden Haberler 2020 Klasik Koltuk Takımı Trendleri Neler?

2020 Klasik Koltuk Takımı Trendleri Neler?

2020 Klasik Koltuk Takımı Trendleri Neler?

Klasik koltuk takımları, salonumuzda en çok kullandığımız en önemli dekorasyonlardan biridir. Genellikle misafirlerimizi ağırladığımız bu alan, evimizin dışarıya bakan yönünü gösterir. Bunun için görüntüsü ve konforu bizim için önemlidir. Bu nedenle imkân buldukça salon takımını yenilemenin yoluna bakarız. Peki koltuk takımlarında 2020’nin trendi ne? 2020 yılında hangi renkler revaçta gelin yazımızda bunu inceleyelim.

Mobilyalarımızı yenilerken trendler ve renkler konusunda ilham verecek fikirlere ihtiyaç duyabiliriz. Giyimde olduğu gibi dekorasyon dünyasında da her yılın ayrı bir modası ve trendi olur. Mobilya alırken de bu 2020 mobilya trendlerini takip edebiliriz. Peki mobilya trendi ne demektir? Mobilya tasarımından, mobilyalarda kullanılan malzemelere, kumaş çeşitlerinden, renklere ve desenlere kadar pek çok detay mobilya trendini oluşturmaktadır. Mobilya seçerken, bu detaylara dikkat edersek eşyalarımız da daha güncel trendlere uygun olmuş olur.

Peki bu senenin trendleri neler? 2020 yılı trendine göre koltuk takımlarında bu senenin renkleri; biber kırmızısı, koyu bordo, toz pembe, şeftali rengi, kahverengi taş, meyve rengi, badem rengi, galaksi mavisi gibi renkler. Koltuk takımı beğenirken, Pantone'nun belirlediği renklerden seçerek hem modayı hem de sezonun trendlerini takip edebiliriz.

EV DEKORASYONUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN

Koltuklarınızda tek renk mi yoksa birden fazla renk mi tercih edeceksiniz? Bu noktada doğru rengin seçilmesi kadar renk uyumu da önemlidir. Koltuklar kendi içinde kombin edilmemişse, kullanılacağı odanın renkleri ve nitelikleri göz önünde bulundurulmalıdır. Hangi renk hangisiyle uyumu analiz edilmeli, perde, halı veya diğer aksesuar ve mobilyalara uyumu sağlanarak kombin edilmelidir. Bu sayede odanızda bir bütünlük sağlanmış olur. Rengi seçtikten sonra sıra modele geliyor.

Koltuk takımı çeşitlerinde ise retro, her dönem olduğu gibi 2020’de de popülerliğini koruyor. Retro model takımlar, hem yaşam alanlarınıza nostaljik bir hava katmaya hem de geniş uyum çeşitliliği sunmaya devam ediyor. Retro eşyaları ister modern, ister rustik, isterse farklı tarzda döşenmiş evlerinizde kullanmanız mümkün. Nostaljik esintiler çizgiler barındıran yeni trend koltuklar ile istediğiniz atmosferi salonunuza kazandırabilirsiniz. Asla eskimeyen tarzı ile retro mobilyalar her daim size göre.